Njoftime

image_pdfimage_print

U mbajt takimi i tretë publik i ASHMA-së për vitin 2022

Shkup, 30 shtator 2022 – Аgjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele dje mbajti takim publik, në të cilin drejtori i Agjencisë dr.Zoran Trajçevski, bëri ...
Më shumë...

Donacion për transmetuesit përmes uljes së tarifave të licencës për vitin 2023

Shkup, 29 shtator 2022 - Duke marrë parasysh zhvillimet aktuale me krizën energjetike dhe rritjen e madhe të çmimit të energjisë elektrike, e cila ndikon ...
Më shumë...

Përfaqësuesja e OSBE-së për lirinë e medias në një vizitë pune në ASHMA

Shkup, 14 shtator 2022 – Përfaqësuesja e OSBE-së për lirinë e medias Tereza Ribeiro, e shoqëruar nga zëvendës shefi i Misionit të OSBE-së në Shkup ...
Më shumë...

ANALIZA E TREGUT E SHËRBIMEVE MEDIATIKE AUDIO DHE AUDIOVIZUELE PËR VITIN 2021

Shkup, 31 gusht 2022 – Për të përcaktuar gjendjen e tregut të industrisë mediatike audio dhe audiovizuele për vitin e kaluar, Agjencia punoj një Analizë të ...
Më shumë...

Donacion pajisje nga ASHMA për Teatrin për Fëmijë dhe të Rinj

Shkup, 30 gusht 2022 – Drejtori i Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele Dr. Zoran Trajçevski dhe drejtoresha e Institutit Nacional Teatri për Fëmijë dhe ...
Më shumë...


Accessibility

Accessibility