1

1999 – Ygjedhje presidenciale

http://www.srd.org.mk/images/pdf.jpgBuletini 6 i KRD – 2000, Mediat elektronike dhe zgjedhjet presidenciale në RM të vitit 1999 (Në maqedonisht)