Kronikë nga seanca nr. 5 e KRD-ës

image_pdfimage_print

 

Shkup, 25.01.2013– Këshilli i radiodifuzionit (KRD) në mbledhjen e sotshme i shqyrtoi raportet nga monitorimi i serviseve programore të: MRT2, RADIO KANAL 77, TV MTM DASTO, TELEVIZIONI SONCE, ALFA TV, TV ERA, transmetuar më  15,16 dhe 17 janar 2013, me çka vendosi të gjithë radiodifuzerëve të lartë përmendur ti paralajmëroje për shkeljen e masave.

 

 Këshilli gjithashtu në mbledhjen e sotshme i miratoi informacionet e më poshtme:

 

– Informacion në lidhje me procedurat e nisura paraprake për hulumtimin e kushteve të falimentimit të Shoqatës tregtare radiodifuzive”PINK 15” – Shkup.

 

-Informacion mbi hapjen e procedurës së falimentimit të Shoqatës tregtare radiodifuzive ”PINK MAK” – Shkup

 

KRD e miratoi Politikën për siguri të Këshillit të Radiodifuzionit në RM në fushën e teknologjive të informacionitAccessibility

Accessibility