Seanca nr.10 më 24.4.2012

image_pdfimage_print

Seancaa nr. 10 e KRD do të mbahet më 24 prill 2012 (e martë), në orën 11:00, me këtë rend dite dhe prej saj ka dalë ky procesverbal.Accessibility

Accessibility