Seanca nr. 31-03.11.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 31-të e ka caktuar për me datë 03.11.2021, me fillim prej ora 14:00, e cila do të mbahet nëpërmjet lidhjes me video konferencë.

RENDI I DITËS

 

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca 30-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele,e mbajtur më 25.10.2021.
  2. Propozim për miratimin e Raportit për emetimin e reklamave të paguara politike gjatë kohës së raundit të parë të kampanjës zgjedhore për Zgjedhjet Lokale 2021
  3. Propozim për dhënien e miratimit për nisjen e procedurës për prokurim publik për artikullin e radhës për prokurim publik-mallrat: Karburante për nevojat e Agjencisë.
  4. Propozim për dhënien e miratimit për nisjen e procedurës për prokurim publik për artikullin e radhës për prokurim publik-shërbime: Lidhja në internet duke pritur faqet ekzistuese të internetit.
  5. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility