Konferencë e planifikuar për shtyp “Prezantimi i projektit për monitorimimin e televizioneve regjional”

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe aduiovizuele e Republikës së Maqedonisë, së bashku me Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë dhe operatori i telekomunikacionit “ONE” do të mbajnë konferensë për shtyp me temë  “Prezantimi i projektit për monitorimimin e televizioneve regjional”.

Konferenca për shtyp do të mbahet me daë 5 shkurt 2014 (e mërkurë), në orën 12:00, në sallën e mbledhjeve të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele (bul.”VMRO”nr.3,Shkup)Accessibility

Accessibility