U zgjodh drejtori i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele

Shkup, 08.10.2014 – Këshilli i Agjencisë në seancën e 12-të që u mbajt me datë 07 tetor 2014, në pajtueshmëri me Ligjin për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, për drejtor të Agjencisë e zgjodhën dr. Zoran Trajçevski.Accessibility

Accessibility