DËNOJMË SULMET NDAJ MEDIUMEVE

Shkup, 15.04.2016 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, ashpër e dënon sulmin ndaj Radio Sllobodna Makedonija gjatë protestave të djeshme.

E drejta për të protestuar është e garantuar, por gjithashtu, edhe e drejta për transmetimin dhe pranimin e informatave paraqet një parakusht fondamental për një shoqëri demokratike.Për këtë arsye, edhe njëherë apelojmë që të mos pengohet puna e mediumeve dhe profesionistëve mediatik.Accessibility

Accessibility