NJOFTIM PUBLIK

Shkup, 16 shkurt 2022 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dënon ashpër sulmin verbal dhe fizik ndaj ekipit gazetaresk të televizionit rajonal TV Pollog nga Tetova , gjatë xhirimeve të inserteve për reportazhë nga shkolla fillore ,,Naim Frashëri” në fshatin Gjurgjevishte, komuna e Vrapçishtë,Gostivarë.

Siguria e punëtorëve të medias në asnjë moment nuk duhet të jetë rrezikuar dhe duhet bërë përpjekje maksimale për krijimin e kushteve për kryerjen e punës profesionale të mediave.

Reagimi me kohë dhe adekuat të institucioneve kompetente është vedimtare në zgjidhjen e rastit dhe  preventivë të dukurive të tilla të ngjajshme në të ardhmen.Accessibility

Accessibility