image_pdfimage_print

SHTR ROBI SHTIP (Telekabell)

– pako përmbledhëse për të gjithë filialet (Shkup, Manastir, Shën Nikole, Shtip, Strumicë, Veles, Koçani, Kavadarci, Radovish, Negotinë dhe Prilep) – (përditësuar më 15.09.2021)

Tetovë

1. TELENET KOM – pako përmbledhëse – (përditësuar më 29.10.2021)    

Strumicë

1.  Skrembel – fsh. Novo Sellë – pako përmbledhëse (përditësuar më 13.09.2021) 2. KABEL NET DOO – pako përmbledhëse (përditësuar më 18.11.2021)

Strugë

1. KABBEL-L – NET  – fsh.Labunishtë – pako përmbledhëse  (përditësuar më 13.09.2021)

Shkup

1. GLOBALSAT fsh. Stajkovci – pako përmbledhëse – (përditësuar më 07.09.2021) 2. SKUPI KABLE – pako përmbledhëse – (përditësuar më 07.10.2021) 3. MULTIMEDIA-NET – pako përmbledhëse – … […]

Resen

1. Kanal 16 – pako përmbledhëse  (përditësuar më 13.09.2021)

Prilep

1. KDS-Kabеll Net – pako përmbledhëse (përditësuar më 29.10.2021)

Ohër

1. INFEL-KTV – pako përmbledhëse –  (përditësuar më 01.10.2021) 2.  ALTRA-SAT 2000  – pako përmbledhëse (përditësuar më 20.10.2021)

Negotinë

1. Inel Internacional – pako përmbledhëse për të gjithë filialet (përditësuar më 15.14.2020)Accessibility

Accessibility