1

SHTR ROBI SHTIP (Telekabell)

pako përmbledhëse për të gjithë filialet (Shkup, Manastir, Shën Nikole, Shtip, Strumicë, Veles, Koçani, Kavadarci, Radovish, Negotinë dhe Prilep) – (përditësuar më 18.01.2022)
A1 Makedonija (ONE.VIP DOO Shkup)

–  pako përmbledhëse – (përditësuar më 18.01.2022)
Tetovë

1. TELENET KOM

pako përmbledhëse – (përditësuar më 31.12.2021)

 

 
Strumicë

1.  Skrembel – fsh. Novo Sellë

pako përmbledhëse (përditësuar më 29.12.2021)

2. KABEL NET DOO

pako përmbledhëse (përditësuar më 04.01.2022)
Strugë

1. KABBEL-L – NET  – fsh.Labunishtë

pako përmbledhëse  (përditësuar më 29.12.2021)
Shkup

1. GLOBALSAT fsh. Stajkovci

pako përmbledhëse – (përditësuar më 05.01.2022)

2. SKUPI KABLE

 pako përmbledhëse – (përditësuar më 05.01.2022)

3. MULTIMEDIA-NET

 pako përmbledhëse – (përditësuar më 04.01.2022)

 
Resen

1. Kanal 16

pako përmbledhëse  (përditësuar më 04.01.2022)
Prilep

1. KDS-Kabеll Net

pako përmbledhëse (përditësuar më 04.01.2022)
Ohër

1. INFEL-KTV

pako përmbledhëse –  (përditësuar më 29.12.2021)

2.  ALTRA-SAT 2000 

pako përmbledhëse (përditësuar më 04.01.2022)
Negotinë

1. Inel Internacional pako përmbledhëse për të gjithë filialet (përditësuar më 15.14.2020)