Kronik e mbledhjes 39-të dhe vazhdimi i parë nga mbledhje e 38-të

Shkup, 18.09.2012 – Këshilli  për Radio Difuzion (KRD) sot në vazhdimësi të mbledhjes së 38-të vendosi që operatorëve e rrjeteve publike të komunikimit që tu japë afat deri më 25 shtator që të paraqesin kontrata valide për ri imitimin e paketave të programeve televizive Best of Macedonia (BOM) dhe K-15 music si dhe  operatorët e tjerë të rrjeteve publike të komunikimit, të kyçura me të drejtë ligjore të kompanisë UBI TV World nga Australia e cila më nuk pun on.

KRD i paralajmëron rrjetet kabllovike dhe operatorët e tjerë të rrjeteve publike të komunikimit  në rast se nuk sjellin marrëveshje deri më 25 shtator të këtij viti, deri në ditën e nesërme (26 shtator 2012), janë të detyruar që të ndërpresin  ri imitimin e Best of Macedonia (BOM) dhe K-15 music.

 

Në vazhdim KRD  e mbajti edhe mbledhjen e 39-të në të cilën i panë monitorimet e radio stacioneve të Shkupit dhe i shqiptuan masat e më poshtme:

 

-Radio Buba Mara: 2 vërejtje me shkrim

 

-Radio Skaj:  2 vërejtje me shkrim

 

-Radio Rosa AB:  1 vërejtje me shkrim

 

-Radio Sport 90.3 FM:  1 vërejtje me shkrim

 

-Radio Sport  Kanal 4: 1:  vërejtje me shkrim

 

KRD e miratoi Apelim- Rregullimin për përcaktimin e detyrave dhe përgjegjësitë  e administratorit të  sistemit  informatikë  të personave të autorizuar të KRD.Accessibility

Accessibility