Kronikë nga seanca nr. 4 e KRD-ës

 

Shkup, 22.01.2013 – Në mbledhjen e sotshme Këshilli i Radiodifuzionit (KRD) i shqyrtoi raportet nga monitorimi e serviseve programore të:  MRT 1, MRT 2, Kanali Parlamentar, TV Sonce, Makpetrol, Skaj Net, TV BTR, Radio Kanal 77, TV Era, TV Amazon, 24 Vesti , sTV MTM, TV Skopje (Shkupi) transmetuar më datë 12,13 dhe 14 janar 2013. Këshilli vendosi të gjithë radiodifuzerët e mësipërm ti paralajmëroje për shkeljen e masave.

 

KRD në mbledhjen e sotshme gjithashtu e miratoi informacionin në lidhje me deklaratën e paraqitur nga themeluesi i televizionit satelitor TV Alfa dhe televizionit regjional TV Skopje (Shkupi).Accessibility

Accessibility