Kronikë nga seanca nr. 4

Shkup, 28.01.2014- Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në seancën e sotme e miratoi konceptin për monitorimin e serviseve programore të radiove dhe televizioneve dhe metodologjinë për monitorimin e paraqitjes mediatike gjatë zgjedhjeve nëpërmjet serviseve programore të radiotelevizioneve gjatë kohës së procesit zgjedhor.Accessibility

Accessibility