Mbledhja nr. 22 – 25.06.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 22-të e cakton më datë 25.06.2015 (e enjte), me fillim në ora 14:00…


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 22-të e cakton më datë 25.06.2015 (e enjte), me fillim në ora 14:00.

Rendi i ditës

1. Miratimi i Procesverbalit nga mbledhja e 21-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, të mbajtur më 18.06.2015.

2. Propozim-Vendimi për ndërrimin e selisë së Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.

3. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility