Mbledhja nr.30 – 04.09.2017 – drejtpërdrejt në youtube kanalin e Agjencisë

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizueke e cakton mbledhjen e 30-të për më datë 04.09.2017 (e hënë), me fillim në ora 12:00.

RENDI I DITËS

1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga mbledhja e 29-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, të mbajtur më datë 22.08.2017.

2. Propozim për inicimin e procedurës për heqjen e lejes për emetim televiziv.

3. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility