Mbledhja nr.34 – 05.10.2017

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e 34-të për më datë 05.10.2017 (e enjte), me fillim në ora 12:30.

RENDI I DITËS

1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga mbledhja e 33-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, të mbajtur më datë 27.09.2017.

2. Propozim-vendimi për ndërprerjen e procedurës së inciuar për heqjen e lejes për emetim televiziv.

3. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility