Mbledhja publike nr. 12 më 16.6.2011

Mbledhja e 12-të,  publike, e KRD do të mbahet më 16.6.2011 (e enjte), në orën 10:00, me këtë rend dite dhe këtë procesverbal.Accessibility

Accessibility