POLITIKA PËR PËRDORIMIN E COOKIES

Çfarë lloj “cookie” përdorim?

“Cookies” janë skedarë të vegjël teksti që regjistrohen në kompjuterin tuaj me qëllim të gjurmimit të lëvizjes së shfletuesit tuaj të internetit nga faqja e internetit. Tabela e mëposhtme tregon cookie-t që përdorim:

Pse përdorim “cookies”?

Me ndihmën e skedarëve të tillë, Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele monitoron lëvizjen e vizitorëve në faqen e internetit dhe në këtë mënyrë mbledh të dhëna për të përmirësuar përvojën e përdoruesit dhe për të optimizuar dhe përmirësuar funksionalitetin e ueb faqes

Çfarë të dhënash mbledhim?

Kur vizitoni ueb faqen duke marrë parasysh natyrën e internetit, mblidhen të dhëna që regjistrojnë përdoruesit, por në vetvete nuk janë të mjaftueshme për të identifikuar një person specifik dhe për të paraqitur tregues statistikorë që përdoren për të përmirësuar cilësinë e faqes së internetit. Një informacion i tillë mund të përfshijë emrin e shfletuesit të internetit, numrin e vizitave, kohën mesatare të shpenzuar në faqe, llojin e pajisjeve, si dhe informacione teknike rreth lidhjes së përdorur nga përdoruesi kur viziton faqen e internetit, si p.sh. sistemi operativ dhe ofruesi i shërbimit të internetit, adresat IP (Internet Protocol) që janë caktuar nga ofruesit e internetit dhe janë të ndryshme për çdo përdorues të internetit, dhe informacione të ngjashme.

Cookies në media sociale – Mbrojtja e të dhënave personale kur përdorni Facebook

Një komponent i Facebook është i integruar në faqen tonë të internetit. Sa herë që vizitoni faqen tonë të internetit, në të cilën është integruar komponenti i Facebook (shtojca në Facebook), shfletuesi i uebit i sistemit tuaj të informacionit kërkohet automatikisht të dërgojë një shfaqje të komponentit përkatës të Facebook. Gjatë këtij procesi teknik, Facebook informohet se cilën faqe interneti keni vizituar. Facebook gjithmonë merr informacion në lidhje me vizitën në faqen tonë të internetit, kur ju jeni identifikuar në Facebook gjatë një vizite në faqen tonë të internetit. Nëse nuk dëshironi që ky informacion të transmetohet në Facebook, dilni nga profili juaj i përdoruesit në Facebook përpara se të vizitoni faqen tonë të internetit. Udhëzimet për mbrojtjen e të dhënave të publikuara nga Facebook janë në dispozicion në https://facebook.com/about/privacy. Ai përmban informacion në lidhje me mbledhjen, përpunimin dhe përdorimin e të dhënave personale nga Facebook. Përveç kësaj, ai shpjegon se cilat cilësime ofron Facebook për të mbrojtur privatësinë tuaj. Për më tepër, opsione të ndryshme të cilësimeve janë të disponueshme për të çaktivizuar transferimin e të dhënave në Facebook.

Pranimi i kushteve

Përdoruesi ka mundësinë të japë pëlqimin për përdorimin e “cookies” të faqes në internet ose të refuzojë të njëjtat. Duke përdorur cookie-t, përdoruesi pajtohet me dispozitat e kësaj Politike të Cookies. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes në internet pas ndryshimeve në këtë politikë do të konsiderohet si pranimi juaj i ndryshimeve.

Përditësuar: maj 2023Accessibility

Accessibility