Seanca e 29-të më 24.7.2012

KRD më 24.7.2012 (e martë), ora 11:00, do të mbajë Seancën e 29-të me këtë rend dite dhe këtë procesverbal (në gjuhën maqedonase).Accessibility

Accessibility