Seanca e 30-të më 26.7.2012

KRD më 26.7.2012 (e enjte), ora 11:00, do të mbajë Seancën e 30-të me këtë rend dite (në gjuhën maqedonase) dhe këtë procesverbal (në gjuhën maqedonase).Accessibility

Accessibility