Seanca nr.1 – 05.01.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e parë e mbajti me datë 05.01.2022 (e mërkurë), me fillim prej ora 14:00, e cila u mbajtë nëpërmjet konferences me video lidhje.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim – procesverbalit nga seanca e  38-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur më  24.12.2021.
  2. Propozim për shqiptimin  e masës vërejtje i radios Universitare studentore FM 92.9 për shkelje të nenit 51 paragrafi 1 nga LSHMAAV.
  3. Propozim për inicim e padisë kundërvajtëse ndaj Shoqëria për tregti dhe shërbime TOTAL TV SHPK Shkup për shkelje të nenit 143 nga LSHMAV.
  4. Të ndryshme .Accessibility

Accessibility