Seanca nr.10 – 16.03.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 10-të e mbajti me datë 16.03.2022 (e mërkurë), me fillim prej ora 12:15.

RADNI I DITËS

  1. Miratim i proceverbalit nga seanca e 1-rë publike e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizeuele, e mbajtur me datë 10.03.2022.
  2. Miratim i procesverbalit nga seanca e 9-të Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizeuele,e mbajtur me datë 10.03.2022.
  3. Propozim për ndërprerjen e procedurës së inicuar për marrjen e lejes për radio transmetim të Shoqërisë tregtare radiodifuzive RADIO LA KOSTA SHPKNJP Vinicë, nr.08-93 nga data 05.01.2015.
  4. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility