Seanca nr.10-të publike – 25.12.2023

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 10-të publie e mbajti me datë 25.12.2023 (e hënë) me fillim prej ora 13:00.

RENDI I DITËS

  1. Arsyetim nga Institucioni i Arsimit të Lartë Privat, Universiteti i Shkupit – Shkup, Institucioni radiodifuziv jofitimprurës UNIVERZUM SHKUP, për veprimin e medias në lidhje me procedurën e inicuar për marrje të lejes.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility