Seanca nr.11 më 26.4.2012

Seanca nr. 11 e KRD do të mbahet më 26 prill 2012 (e enjte), në orën 11:00, me këtë rend dite dhe prej saj ka dalë ky procesverbal.Accessibility

Accessibility