Seanca nr.12 më 4.5.2012

Seanca nr. 12 e KRD do të mbahet më 4 maj 2012 (e premte), në orën 13:00, me këtë rend dite dhe prej saj ka dalë ky procesverbal.Accessibility

Accessibility