Seanca nr.13-31.03.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 13-të е mbaje më 31.03.2022 (e enjte), me fillim preja ora 11:00, nëpërmjet video konferencës.

 

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 12-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele,mbajtur më 28.03.2022.
  2. Propozim-vendim për ribalancin e Planit financiar të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2022.
  3. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility