Seanca nr.14-04.04.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 14-të do ta mbaje me datë 04.04.2022 (e hënë), me fillim prej ora 15:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 13-тë e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur më 31.03.2022.
  2. Propozim për inicimin e procedurës për marrjen e lejes për transmetim televiziv të Shoqërisë tregtare radiodifuzive TELEVIZIONI SONCE SHPKPV Prilep, nr.08-141 nga 18.03.2019.
  3. Informacion në lidhje me Kërkesën nga RA Kanal 77, me propozim konkluzion.
  4. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility