Seanca nr. 16 – 15.04.2024

Agjencicia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën nr.16-të e mbajti me datë  15.4.2024 nëpërmjet lidhjes video-konferencë me fillim në ora 20:30.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga seanca e 15-të e Këshillit të Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, mbajtur më 12.4.2024.
  1. Propozim-udhëzim për ndryshimin dhe plotësimin e Udhëzimit për transmetuesit për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare
  1. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility