Seanca nr.17 më 29.5.2012

Seanca nr. 17 e KRD do të mbahet më 29 maj 2012 (e martë), në orën 14:00, me këtë rend dite dhe prej saj ka dalë ky procesverbal.Accessibility

Accessibility