Seanca nr.19 më 7.6.2012

Seanca nr. 19 e KRD do të mbahet më 7 qershor 2012 (e enjte), në orën 11:00, me këtë rend dite dhe prej saj ka dalë ky procesverbal.Accessibility

Accessibility