Seanca nr. 2 më 9.2.2012

Seanca nr. 2 e KRD do të mbahet më 9 shkurt 2012, në ora 11:00, me këtë rend dite dhe këtë procesverbal (në gjuhën maqedonase).Accessibility

Accessibility