Seanca nr.20-14.05.2020

image_pdfimage_print

Agjencia e cakton seancën e 20-të të Këshillit  më 14.05.2020, e cila do të mbahet përmes një video konference me fillim në ora 14:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 19-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ,mbajtur më 06.05.2020.
  2. Propozim-vendim për ndërprerjen e marëveshjes së marëdhënies së punes me aneks marrëveshje për shkak të moshës së të punësuarit dhe miratimin e një vendimi mbi pagën e shkëputjes nga puna në pension..
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility