Seanca nr. 20 me datë 01.04.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 20 do ta mbaje me datë 01.04.2014 (e martë) me fillim prej ora 12:00


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 20 do ta mbaje me datë 01.04.2014 (e martë) me fillim prej ora 12:00

Rendi i ditës

1. Propozim përgjigje ndaj ankesës – kundërshtim nga bartës i autorizuar i listës së kandidatëve për kryetar të Republikës së Maqedonisë Stevo Pendarovski, i propozuar nga 38-të deputetë (numri ynë 03-87/1 me datë 28.03.2014)

2. Të ndryshmeAccessibility

Accessibility