Seanca nr.22 – 15.06.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 22-të e caktoi më  15.06.2020 (e hënë), me fillim në ora15:00-të që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 21-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele , mbajtur më 06.2020.
  2. Propozim- metodologji për monitorimin e zgjedhjeve prezantimi i mediave përmes programeve radiotelevizive dhe televizive gjatë procesit zgjedhor.
  3. Propozim -udhëzim për regjistrimin e raporteve në transmetimet e reklamave politike me pagesë.
  4. Propozim- udhëzinme për kufirin e pagesës së reklamave politike për zgjedhjet 2020.
  5. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility