Seanca nr.24 – 22.06.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e caktoi seancën e 24-të për 06.2020 а (e hënë), me fillim në ora 14:00т,që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 23-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele,mbajtur më 19.06.2020.
  2. Propozim-vendim për rebalans të planit Finansiar të Agjencisë për vitin 2020.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility