Seanca nr.25 – 24.06.2020

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizive ka mbajtur seancën e 25-të më 24 qershor 2020, me fillim nga ora 12:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i Procesverbalit të seancës së 24-të të Këshillit të Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizive, mbajtur më 22 qershor 2020.
  2. Udhëzues i propozuar për kufizimet e reklamimit politik me pagesë për zgjedhjet e vitit 2020.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility