Seanca nr.27 – 15.07.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 27-të e caktoi më  15.07.2020 (e mërkur), me fillim në ora11:00, që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 26-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbajtur më 10.07.2020.
  2. Shqiptimi i masës disciplinore ndaj transmetuesit për shkelje të heshtjes zgjedhore.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility