Seanca nr.28 – 16.07.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 28-të e caktoi më 16.07.2020  (e premte), me fillim në ora, që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca 27-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele , mbajtur më 15.07.2020.
  2. Shqiptimin e masës disciplinore ndaj transmetuesit për shkelje të heshtjes zgjedhore.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility