Seanca nr. 28 më 17.7.2012

KRD më 17.7.2012 (e martë) në orën 14:00 do të mbajë Seancën e 28-të me këtë rend dite dhe këtë procesverbal (në gjuhën maqedonase).Accessibility

Accessibility