Seanca nr.30 – 30.07.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele  seancën e 30-të e caktoi më  30.07.2020 (e enjte), me fillim në ora12:00, që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 29-të e Këshillit  të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele m e nbajtur më  07.2020.
  2. Propozim-raporti për transmetimin e reklamës së paguar politie në periudhën 24 qershor-12 korrik.
  3. Informacion në lidhje me vendimin e Gjykatës Kushtetuese për inicimin e procedurës për vlerësimin e ligjshmërisë dhe Dekreteve të miratuara me fuqi ligjore për aplikimin e LSHMAAV.
  4. Propozim-vendim për konkursin e pasuksesshëm publik për dhënien e licencës për radio transmetim i një servisi në nivel lokal në zonën e komunës Kumanovë.
  5. Propozim-vendim për refuzimin e kërkesës për pjesëmarrje në konkursin publik për dhënien e licencës për një transmetim jofitimprurës për radio transmetim i një shërbimi programor në nivel lokal në zonën e komunës Tetovë.
  6. Propozim-vendim për konkursin e pasukseshëm për dhënien e licencës për transmetim jofitimprurës për radio transmetim në zonën e komunës Tetovë.
  7. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility