Seanca nr. 31 më 31.7.2012

KRD më 31.7.2012 (e martë), ora 11:00, do të mbajë Seancën e 31-të me këtë rend dite (në gjuhën maqedonase) dhe këtë procesverbal (në gjuhën maqedonase)Accessibility

Accessibility