Seanca nr. 32-09.11.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 32-të e ka caktuar për me datë 09.11.2021, me fillim prej ora 13:00, e cila do të mbahet nëpërmjet lidhjes me video konferencë.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim – procesverbalit nga seanca 31-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur më 03.11.2021.
  2. Propozim për miratim „Udhëzues i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për monitorimin e zbatimit të standardeve për informim në raste të dhunës me bazë gjinore në media“.
  3. Propozim – udhëzim për zbatimin rregullave të sigurisë për “ekran të pastër” dhe “zyrë të pastër” gjatë përpunimit të të dhënave personale.
  4. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility