Seanca nr. 32 më datë 01.07.2013

image_pdfimage_print

Këshilli i Radiodifuzionit i RM-ës seancën nr. 32 do ta mbaje më datë 01.07.2013 (e hënë) me fillim prej ora 11:00

Rendi i ditës

 

1.    Miratim i procesverbalit nga seanca nr. 28-të e Këshillit të Radiodifuzionit e mbajtur më datë 07.06.2013

2.    Informacion për pagesën e kompensimit të lejes për ushtrim të veprimtarisë radiodifuzive pas përllogaritjeve të dorëzuara të shoqërive tregtare radiodifuzive.

3.    Informacion në lidhje me kërkesën e pajtueshmërisë për ndërrimin e strukturës pronësore të Shoqërisë tregtare radiodifuzive KIKI Ilija – Strugë, me propozim vendim.

4.    Informacion për transmetimin e programit të luajtur ( filma të luajtur kinematografik dhe filma të animuar si dhe TV seria dhe seriale) në programin e transmetuesit rajonal TV EDO- Shkup, në kohë prej 9-të deri më 16-qershor 2013.

5.    Informacion për rregullimin e të drejtave të autorit dhe të drejtave të ngjashme për transmetimin e TV marketingut dhe emisioneve dokumentare të servisit programor televiziv satelitor të  SHTR 24 Vesti, në ditën 05.06.2013 dhe 12.06.2013.

6.    Të ndryshmeAccessibility

Accessibility