Seanca nr.34 – 25.09.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 34-të e caktoi më  25.09.2020 (e premte), me fillim në ora14:30, që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i propozim-procesverbalit nga seanca e 33-të e Këshillit të mAgjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ,mbajtur më 25.09.2020.
  2. Propozim për dhënien e miratimit për plotësim të Planit Vjetor për prokurim publik për vitin 2020 të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility