1

Seanca nr. 34 – 26.11.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën n. 34 e ka caktuar për medatë  26.11.2021 (e premte), me fillim prej ora 14:10, e cila do të mbahet përmes konferences me video lidhje.

RENDI I DITËS 

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca 33-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur më  17.11.2021.
  2. Propozim-vendim për heqjen e lejes për transmetim televiziv ndaj KTR TV NOVA SHPK  Gjevgjeli.
  3. Propozim-vendim për heqjen e lejes për radio transmetim ndaj KTR RADIO AKTUEL Manastir SHPKPV.
  4.  Të ndryshme.