Seanca nr.36 – 07.10.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 36-të e caktoi më  07.10.2020 (e mërkur), me fillim në ora15:30,që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 35-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbajtur më 05.10.2020.
  2. Propozim-vendim për marrjen e licencës për transmetim televiziv të radiodifuzerëve.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility