Seanca nr.4 – 07.02.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 4-ët e mbajti me datë  07.02.2022  (e hënë), me fillim prej ora 14:30, nëpërmjet konferences me video lidhje.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i procesverbalit nga seanca e 3-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e mbajtur me datë 27.01.2022.
  2. Propozim për dhënien e miratimit pë ndryshimin dhe plotësimin e Planit vjetor për furnizime publike në vitin 2022 të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele nr.05-4807/1 nga data 27.12.2021.
  3. Propozim-vendim për ndyshimin e strukturës pronësore të SHTR TV SHUTEL nga Shkupi.
  4. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility