Seanca nr. 4 me datë 28.01.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 04 do ta mbaje me datë 28.01.2014 ( e martë) me fillim prej ora 17:00.


 Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 04 do ta mbaje me datë 28.01.2014 ( e martë) me fillim prej ora 17:00.

Rendi i ditës

1. Koncept për monitorimin e Zgjedhjeve të vitit 2014.Accessibility

Accessibility