Seanca nr.40 – 13.11.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 40-të e caktoi më 13.12.2020, (e premte), me fillim në ora14:00, që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 39-të e Këshillit të Agjencisë epër shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbajtur më 06.11.2020.
  2. Projekt-plan vjetor për kryerjen e mbikëqyrjes së programit për vitin 2021.
  3. Projekt-plan vjetor për kryerjen e mbikëqyrjes administrative për vitin2021.
  4. Projekt-program pune i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2021 (me Draft-program të planifikuar, aktivitete dhe Projekt-plan financiar i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2021).
  5. Draft-udhëziume për reklamat e paguara politike për Zgjedhjet e parakohëshme parlamentare 2020.
  6. Propozim për shqiptimin e masës ndaj TRD Kompani 21-M SHPKPV Shkup për shkelje të nenit 50 paragrafi 3 i LSHMAAV i Rregullores për mbrojtjen e të drejtave të miturve.
  7. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility